hedwiges maduro

Vanmiddag wordt Maduro assistent van Ajax gepresenteerd als nieuwe trainer Almere City

Voetbalmei 13, 13:11
Almere City heeft aangekondigd dat Hedwiges Maduro vanaf maandag 16.00 uur de nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen zal zijn.
Maduro, momenteel assistent-trainer bij Ajax, neemt de taken over van Alex Pastoor, die vorige maand aankondigde dat dit zijn laatste seizoen zou zijn bij de Eredivisieclub.
Maduro's benoeming bij Almere is geen verrassing, aangezien er de laatste weken al sterke geruchten waren dat de 39-jarige voormalige middenvelder zijn eerste hoofdtrainerschap bij de club uit Flevoland zou starten.
Geboren in Almere, was Maduro al assistent-trainer bij Almere City van 2021 tot afgelopen zomer, waarbij de club al potentie in hem zag als toekomstig hoofdtrainer.
Na zijn tijd bij Almere werd Maduro assistent van Maurice Steijn bij Ajax, die echter maar vier maanden aanbleef. De rest van het seizoen diende Maduro onder John van 't Schip.
Wie Van 't Schip bij Ajax zal opvolgen, is nog onbekend, wat ook Maduro's toekomst bij Ajax onzeker maakte. Hij kiest nu voor een terugkeer naar Almere.
Met de club veilig in de Eredivisie voor het komende seizoen — Almere staat op de dertiende plaats met nog een speelronde te gaan — zal de achttienvoudig Oranje-international zeker actief zijn in de Eredivisie.
Meest gelezen