sylvie meis

Sylvie Meis deelt privéfoto's met zoon Damian van der Vaart voor Moederdag

Boulevardmei 13, 11:08
Op Moederdag plaatste Sylvie Meis een aantal foto's op Instagram van haarzelf en haar zoon Damian.
Damian, die in de jeugdopleiding van Ajax speelt en de zoon is van Rafael van der Vaart, wordt door Sylvie beschreven als 'de grootste zegen uit haar leven'.
Sylvie Meis sprak ook haar dankbaarheid uit aan haar moeder: "Ik hou van je, dank je wel dat je mij altijd onvoorwaardelijk gesteund hebt… Het heeft ervoor gezorgd dat ik nooit heb opgegeven om mijn dromen te verwezenlijken."
Op het moment lijkt de 46-jarige Meis zonder partner te zijn. Zij was van 2003 tot 2013 samen met de voormalige profvoetballer Rafael van der Vaart, tijdens welke periode zij de achternaam 'Van der Vaart' droeg.
Daarna was Meis kortstondig verloofd met Charbel Auoad en in 2020 trouwde ze met Niclas Castello. Hun huwelijk eindigde in 2023 met een scheiding.

Vriendinnetje voor Damian van der Vaart

Op Moederdag bezocht Damian van der Vaart samen met zijn vriendin de Johan Cruijff Arena om de voetbalmatch tussen Ajax en Almere City te bekijken.
Tijdens de eerste helft hadden ze drie keer reden om te juichen: Steven Bergwijn scoorde een hattrick binnen negen minuten. Ajax zegevierde met 3-0, waardoor ze hun vijfde plaats in de Eredivisie veiligstelden.
Sinds enkele weken is de relatie tussen Damian en zijn vriendin Romy officieel op Instagram.
Begin mei postte de talentvolle voetballer het eerste plaatje van hen samen op zijn Instagram-account. Zijn moeder Sylvie reageerde liefdevol met een hartje op deze foto. Bij Romy was een paar weken eerder al een foto verschenen.

Stiefmoeder Estavana Polman

Rafael van der Vaart is sinds 2016 samen met handbalster Estavana Polman. Over haar relatie met Meis vertelt ze: "Ik heb vanaf dag één gezegd: ik vind het heel belangrijk dat de relatie met Sylvie goed is."
Ook de verhouding met haar stiefzoon Damian is uitstekend. "Ik vind dat Sylvie, Raf en ik het heel goed doen samen."
Op haar Instagram Story plaatste Polman een foto van haarzelf en haar moeder.
Ze koos niet voor een aparte post met haar kinderen, maar een paar weken eerder had ze al een foto gepubliceerd waarop ze samen met haar dochter en stiefzoon Damian te zien was. Onder die foto liet Meis een aantal hartjes achter als reactie.
Meest gelezen