frenkie de jong mikky kiemeney

Frenkie de Jong stiekem getrouwd, vrouw Mikky Kiemeney maakt subtiele bekendmaking

Boulevardmei 13, 8:26
Frenkie de Jong vierde op zondag 12 mei zijn verjaardag. De middenvelder van FC Barcelona en het Nederlands elftal werd 27 jaar oud.
In haar felicitatiebericht aan haar partner, onthulde Mikky Kiemeney een bijzonder detail.
De voetballer en zijn verloofde zijn in het geheim getrouwd zonder dat de buitenwereld hiervan op de hoogte was.
"Fijne verjaardag aan mijn man", schreef Kiemeney op haar Instagram, samen met verschillende vrolijke foto's van het paar. Niet de gebruikelijke beelden van prachtige momenten op stranden, in stadions of restaurants, maar op een duidelijk andere plaats: een bruiloft.
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney vormen een paar sinds 2014. In november verwelkomden ze hun eerste kind, een zoon genaamd Miles. Frenkie heeft hem al meegenomen naar een FC Barcelona wedstrijd.
Er was al bekend dat ze deze zomer in het huwelijksbootje zouden stappen, hoewel een specifieke datum nog niet vaststond. Nu blijkt dat ze blijkbaar al getrouwd zijn, terwijl het officieel nog lente is.
Kiemeney laat haar volgers gissen met onduidelijke foto's vanuit vage hoeken. De begeleidende tekst en enkele details in de soms onscherpe foto's zijn echter duidelijk.
Vooral een foto waarop zij in een witte trouwjurk staat en een foto van een bruidstaart met een mesje met de initialen F en M bieden voldoende aanwijzingen om een verband met hun huwelijk te leggen. Ze hebben hun geheim goed bewaard.
Mogelijk hebben De Jong en Kiemeney de kans gegrepen die ontstond doordat de Barça-middenvelder geblesseerd raakte en daardoor wat tijd vrijkwam. Zijn strijd om op tijd fit te zijn voor het EK voetbal deze zomer in Duitsland is een race tegen de klok.
Desondanks hebben bondscoach Ronald Koeman en de teamarts van de KNVB goede hoop dat hij deel zal uitmaken van het Nederlandse team.
Dit alles terwijl De Jong zijn persoonlijke leven goed op orde heeft. Met een verloving, de geboorte van een kind en nu een huwelijk, kan zijn persoonlijke leven als compleet beschouwd worden.
Meest gelezen