steven berghuis ajax

Steven Berghuis vindt huurder voor megaduur appartement in Rotterdam

Boulevardmei 13, 9:35
Steven Berghuis is erin geslaagd een huurder te vinden voor zijn appartement in Rotterdam, dat hij te huur had gezet.
Dit is het appartement waar hij woonde tijdens zijn tijd bij Feyenoord. Tegenwoordig speelt de Oranje-international voor Ajax.
Het appartement bevindt zich op de 26ste verdieping van het gebouw De Rotterdam en beschikt over een ruim balkon met uitzicht op de Nieuwe Maas.
In 2017 kocht Berghuis de woning voor iets meer dan 700.000 euro, volgens Bekende Buren.
Hij vraagt nu 3.950 euro per maand aan huur aan de nieuwe bewoner, die hij in enkele maanden tijd vond. Bovendien is er een borgsom vereist van 11.850 euro.
Berghuis, 32 jaar oud, verruilde in de zomer van 2021 Feyenoord voor Ajax. Het is onduidelijk wie er sindsdien in het appartement heeft gewoond.
Het appartement heeft twee slaapkamers en een badkamer en wordt volledig gemeubileerd verhuurd. De totale oppervlakte bedraagt 150 vierkante meter
Berghuis beleeft zeker niet zijn beste seizoen ooit. Ajax presteert als team erg matig, en ook de vleugelspeler heeft moeite zich aan deze tegenvallende resultaten te onttrekken.
Daarnaast heeft hij de laatste maanden last gehad van blessures. Tijdens het WK in Qatar was hij nog onderdeel van het Nederlands elftal, maar het is onzeker of bondscoach Ronald Koeman hem deze zomer meeneemt naar het EK in Duitsland.
Meest gelezen