Thibaut Courtois deelt blij nieuws

Thibaut Courtois / Gettyimages

De Belgische stervoetballer Thibaut Courtois heeft een vreugdevol nieuws gedeeld, aangezien hij voor de derde keer vader wordt.

Thibaut Courtois heeft een goede reden om een beetje extra te glimlachen. De Belgische doelman kan zich namelijk verheugen op het feit dat hij en zijn vrouw Mishel Gerzig hun eerste kind verwachten.

Het paar ontmoette elkaar terug in 2021. Het duurde echter niet lang voordat hij op de knie ging voor het Israëlische model, met wie hij in juli 2023 trouwde. De ceremonie vond plaats in een extravagant huwelijk op een kasteel in Cannes, Frankrijk.

En hoewel de vreugde over hun huwelijk waarschijnlijk nog steeds een groot deel van hun relatie uitmaakt, hebben ze nu nog meer om blij mee te zijn. Op het sociale netwerk Instagram onthullen ze beiden dat ze hun eerste kind samen verwachten.

“Onze liefde groeit. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten,” schrijven ze in de tekst bij hun bericht.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mishel Gerzig Courtois (@mishelgerzig)

In het bericht onthullen ze ook dat de kleine schat in de lente geboren zal worden. Wat ze echter niet hebben onthuld, is of ze een jongen of een meisje verwachten.

Dit is de eerste keer dat Thibaut Courtois een kind krijgt met Mishel Gerzig, maar niet de eerste keer dat hij vader wordt.

Integendeel, de bekende Real Madrid-doelman heeft al twee kinderen uit zijn eerdere huwelijk met Marta Dominguez. Ze gingen uit elkaar in 2017. Op dat moment was zij zwanger van hun tweede kind.

In dit seizoen heeft de 31-jarige doelman nog geen minuut op het veld gestaan. Dit komt doordat hij in augustus tijdens een training een knieblessure opliep. Hij wordt verwacht terug te keren voor de zomer.

dinsdag 16 januari

zondag 14 januari